Un șofer din Prahova a fost prins în trafic cu un permis de conducere fals, cumpărat de pe internet. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Data publicării:
control politie
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Prahova a ajuns în atenția polițiștilor după ce a fost prins în trafic, la volan, cu un permis fals. Întrebat de unde îl are, șoferul a recunoscut că l-a cumpărat de pe internet, de pe o rețea socială. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, scrie Observatorul Prahovean.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Cărbunești, a fost tras pe dreapta luni, în jurul orei 19:30, pe raza comunei Surani, pentru un control de rutină. Inițial, șoferul le-a spus agenților că nu are documentele la el.

Polițiștii i-au verificat, însă, mașina și au găsit un portofel cu acte, printre care și un permis de conducere cu fotografia bărbatului. Când l-au verificat în baza de date, oamenii legii au constatat că șoferul din fața lor nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categore de vehicule.

Întrebat de unde îl are, bărbatul le-a spus polițiștilor că l-a comandat de pe o rețea socială, contra unei sume de bani.

Pentru fapta sa, șoferul s-a ales cu dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri