Video&Foto Un tânăr a fost atacat cu bâte și topoare în plină stradă, la Ploiești. Bărbatul era pasager într-o mașină de car sharing

Data actualizării: Data publicării:
barbati care ataca o masina si il bat pe pasager
Atacul cu bâte și topoare a avut loc miercuri, pe o stradă din Ploiești. Polițiștii îi caută pe agresori. Sursa foto: colaj capturi video Gazeta Dâmboviței

Un tânăr de 24 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat cu bâte și topoare de mai mulți indivizi. S-a întâmplat miercuri după-amiază, pe o stradă din Ploiești. Bărbatul era pasager într-o mașină de car sharing, când agresorii s-au năpustit asupra lui. Polițiștii au deschis un dosar penal și îi caută acum pe făptași, scrie Observatorul Prahovean.

Atacul a avut loc miercuri după-amiaza, pe o stradă din Ploiești. Tânărul de 24 de ani se afla pe bancheta din spate a unui autoturism de car-sharing. La un moment dat, mașina a fost blocată în trafic de alte două autoturisme, din care au coborât mai mulți indivizi înarmați cu bâte și topoare.

Aceștia au spart geamul mașinii și au năvălit asupra victimei. Șoferul ar fi vrut să intervină, însă a fost, la rândul lui, amenințat de agresori. Întreaga scenă a fost surprinsă atât de un martor, cât și de camera video montată în mașina atacată. 

Atenție! Urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma apelului la 112, un echipaj SMURD a preluat victima și a transportat-o la spital.

"Au intrat peste vărul meu în mașină și l-au lovit, după ce au spart și geamurile mașinii. Șoferul de pe **** nu a putut să intervină, pentru că a fost și el amenințat cu bătaia. Au plecat abia după ce l-au umplut de sânge și i-au furat un lanț de aur și un ceas", a declarat, pentru Observatorul Prahovean, o rudă a victimei.

Bărbat atacat cu bâte și topoare în plină stradă, în Ploiești. Sursa foto: captură video Gazeta Dâmboviței
Bărbat atacat cu bâte și topoare în plină stradă, în Ploiești. Sursa foto: captură video Gazeta Dâmboviței

Tânărul atacat face parte dintr-o familie care ar fi fost nevoită să fugă în străinătate în urmă cu 2 ani, după ce a fost amenințată cu moartea de aceiași indivizi, a mai povestit verișorul tânărului pentru sursa citată.

"Din primele verificări, a reieșit faptul că mai multe persoane necunoscute ar fi lovit cu obiecte contondente geamurile unui autoturism și l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 24 de ani. Ulterior, persoanele bănuite au plecat de de la fața locului. (...) La acest moment, cercetările sunt continuate de către polițiști pentru identificarea, depistarea și luarea măsurilor legale față de persoanele bănuite de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul", au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și distrugere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri