Un tată din Satu Mare și-a violat, ani la rând, fiica minoră. Cum a convins-o să păstreze tăcerea

Data actualizării: Data publicării:
violenta fata agresiune sexuala
Un bărbat de 38 de ani a fost reţinut după ce a agresat sexual o fată de şapte ani. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din județul Satu Mare a fost trimis în judecată pentru că, timp de doi ani, și-a violat fiica minoră. Prima agresiune sexuală a avut loc când fata avea 12 ani și, ca să o facă să păstreze tăcerea, bărbatul i-a spus că, daca se va afla, ea va ajunge la orfelinat, iar el la închisoare, scrie Presa SM.

Primul viol ar fi avut loc în vara anului 2016, pe când fata avea doar 12 ani și nu înțelegea ce i se întâmplă. Bărbatul ar fi început să se comporte tot mai frumos cu adolescenta și, profitând de influența pe care o avea asupra fiicei sale, a început să o sărute și să îi vorbească despre sex, scrie sursa citată.

În zilele următoare, la insistențele tatălui, fata a cedat și a fost de acord să întrețină relații sexuale cu bărbatul, chiar în patul ei. Anchetatorii spun că adolescenta nu ar fi fost constrânsă sau ameninţată în acest sens. Ar fi acceptat să facă sex cu tatăl ei de teama că nu i se va mai cumpăra ce își dorește sau că acesta își va schimba comportamentul față de ea.

Ca să o facă să păstreze tăcerea, bărbatul i-a spus fetei că, daca se va afla de relațiile sexuale dintre ei, ea va ajunge la orfelinat, iar el la închisoare. Victima a păstrat tăcerea timp de doi ani. Potrivit informațiilor Presa SM, la vremea aceea, agresorul era căsătorit cu mama victimei și locuiau, împreună cu cei 5 copii minori, într-o casă din localitatea Vama, județul Satu Mare.

Bărbatul este judecat acum pentru viol și riscă ani grei de închisoare.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri