VIDEO Gest periculos într-un autobuz din București: Mai mulți adolescenți au transformat un spray într-un aruncător de flăcări

Data actualizării: Data publicării:
adolescenti autobuz
Mai mulți adolescenți au transformat un spray într-un aruncător de flăcări, folosind o brichetă

Distracție periculoasă cu focul într-un autobuz din București. Mai mulți adolescenți au transformat un spray într-un aruncător de flăcări, folosind o brichetă.

În imaginile surprinse de o persoană care se află în autobuz în acel moment se vede cum tinerii se distrează sub privirile îngrozite ale celorlalți călători și folosesc un spray pe care îl pulverizează și mai apoi îl aprind cu o brichetă. Adolescenții obțin astfel o flacără imensă în jurul lor, pe care o îndreaptă spre un alt tânăr la un moment dat, care se afla cu ei în mijlocul de transport în comun.

Unul dintre ei îi spune la un moment dat băiatului care aprinde focul să se liniștească, însă acesta îl ignoră și aprinde încă o dată.

Cel mai probabil, șoferul sau un alt călător speriat a sesizat poliția. Asta pentru că se vede cum tinerii din gașcă sunt în final legitimați de un echipaj al Poliției Locale.

În anul 2023 au fost înregistrate peste 26 de sesizări pentru infracțiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice și peste 100 de sesizări pentru infracțiuni de loviri sau alte violențe, toate petrecute în mijloacele de transport în comun din București.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri