VIDEO Mașini avariate pe autostradă, după ce au trecut printr-o groapă. Polițiștii au închis prima bandă

Data publicării:
masina
8 mașini au fost avariate vineri seară, după ce au trecut printr-o groapă

Autostrada Sebeș-Sibiu, care s-a tot surpat în ultimii aproape 7 ani de, când a fost dată în folosință, le pune din nou șoferilor viațile în pericol. 8 mașini au fost avariate vineri seară, după ce au trecut printr-o groapă imensă, nesemnalizată.

Pentru că ploua destul de tare și era întuneric, oamenii nu au văzut la timp groapa și nu au putut să o evite. După cum se vede în imaginile filmate de un șofer, banda de urgență este plină de alte mașini care au pățit același lucru.

Polițiștii au închis prima bandă și banda de urgență, pe sensul de mers Deva-Sibiu, în zona localității Săliște. Traficul va rămâne restricționat cel puțin până luni.

Ionuț Ciurea, Asociația Pro Infrastructura: Sunt câteva segmente unde șansele să aibă loc lucrurile de tipul ăsta sunt mari, mă refer pe Sibiu Săliște și ar trebui să avem o monitorizare mult mai atentă din partea companiei de drumuri. Problemele pot să degenereze în accidente majore, una este ai o pană, alta este să derapezi pe un segment de drum de viteză mare. Trebuie studiată problema atent, partea de fisuri trebuie monitorizată și tot ce înseamnă întreținere curentă dacă nu o faci proactiv, din timp partea de jos poate să alunece.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri