Wizz Air a anunţat că va anula mai multe zboruri din şi spre Italia

Data publicării:
imagine cu un avion wizz air
FOTO: Profimedia Images

Wizz Air a anunţat că va anula mai multe zboruri din şi spre Italia, programate sâmbătă, din cauza grevei personalului de handling la sol din această ţară, călătorii fiind sfătuiţi să verifice starea zborului înainte de a pleca la aeroport. Reprezentanţii companiei atrag atenția că durata călătoriei către aeroporturi, check-in-ul şi controalele de securitate pot dura mai mult decât de obicei.

”Deoarece sunt planificate greve ale personalului de handling la sol în toată Italia pe 15 iulie, Wizz Air doreşte să informeze că durata călătoriei către aeroporturi, check-in-ul şi controalele de securitate pot dura mai mult decât de obicei. Recomandăm cu insistenţă pasagerilor să îşi planifice în consecinţă şi să aloce suficient timp pentru a ajunge la aeroport şi a efectua toate formalităţile necesare la biroul de check-in, la controlul de securitate şi la poarta de îmbarcare. Chiar dacă grevele sunt în afara controlului nostru, Wizz Air face tot posibilul pentru a minimiza perturbările. Cu toate acestea, compania aeriană este, din păcate, nevoită să anuleze în această zi o serie de zboruri din şi spre Italia, care nu vor fi gestionate de către furnizori”, au anunţat, joi, reprezentanţii Wizz Air.

Pasagerii afectaţi au opţiunea rambursării sau a reprogramării zborului.

”În cazul în care un pasager şi-a rezervat biletul prin intermediul unei agenţii/unui terţ, recomandăm să ia legătura cu agentul pentru a fi informat în timp util cu privire la situaţia zborului său. De asemenea, le recomandăm pasagerilor să verifice funcţia Flight Status de pe website-ul nostru sau din aplicaţia Wizz Air pentru a verifica starea zborului înainte de a se deplasa la aeroport", au transmis reprezentanţii companiei.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), sâmbătă, 15 iulie, sunt programate greve ale personalului aeroportuar handling şi check-in (între orele 10:00 şi 18:00), ale piloţilor angajaţi ai companiei aeriene Malta Air - care operează Ryanair (între orele 12:00-16:00), precum şi ale piloţilor şi asistenţilor de zbor ai companiei Vueling, care pot cauza întârzieri sau anulări de zboruri.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri