Gest extrem al unor frați. S-ar fi aruncat de la etajul 5 din cauza datoriilor. Unul a murit pe loc, celălalt e în stare gravă

Data publicării:
baia mare

Gest extrem al unor frați în Baia Mare. Doi bărbați s-au aruncat de la etajul 5 al unui bloc, cel mai probabil, din cauza datoriilor. Unul dintre ei a decedat pe loc, celălalt a fost transportat la spital, în stare gravă.

Bărbații, cu vârste de 35 și 38 de ani, s-au aruncat duminică de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare. Unul dintre ei a a murit, iar celălalt este în stare gravă la spital.

Polițiștii au mai multe ipoteze și așteaptă rezultatele necropsiei.

„A fost o sesizare la numărul 112 de la o persoană care a auzit un zgomot și apoi a descoperit doi bărbați căzuți de la etaj. Unul dintre frați a fost găsit decedat, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Potrivit acesteia, polițiștii continuă cercetările în acest caz și se așteaptă și rezultatele necropsiei în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Polițiștii au mai multe ipoteze cu privire la ceea ce s-a întâmplat în apartamentul situat la etajul cinci al blocului de pe Bulevardul Traian din Baia Mare: fie cei doi s-au aruncat de la etaj, fie unul dintre ei a încercat să facă acest lucru, iar celălalt a încercat să îl oprească și au căzut amândoi.

Vecinii celor doi bărbați, care locuiau singuri, spun că aceștia erau retrași și că se ocupau cu vânzarea diferitelor produse prin târguri. Din cauză că nu avea locuri de muncă stabile, cei doi frați ar fi acumulat datorii la întreținere și utilități. Unii vecini spun că aceștia nu și-au mai plătit întreținerea către asociația de proprietari de 16 luni.

Sursa: Digi24, Mediafax

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri