Cătălin Rădulescu acuză fraude la vot în diaspora: Eu am trei-patru verișori care stau în Marea Britanie, Germania și Franța

Data actualizării: Data publicării:
CATALIN RADULESCU - INQUAM GANEA
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a susținut, duminică seară, când a ajuns la sediul PSD, că alegerile din străinătate au fost fraudate, pe motiv că nu au fost cozi, deși numărul de secții de votare a fost unul mult mai mare decât la alte alegeri.

Noi știm că trebuie să luptăm până în ultimul moment. Noi nu credem (rezultatul care se preconizează în turul al doilea, n.red.). Dacă credeam, nu mai mai eram în partidul ăsta de 27-28 de ani. Muncim până în ultimul moment, știm că trebuie să tragem fiecare om pentru fiecare vot, urnele se închid la 21:00. Nici dumneavoastră nu puteți să știți ce scor, decât dacă vă transmite cineva de la Securitate”, a spus Cătălin Rădulescu.

Întrebat ce scor va obține Viorica Dăncilă, el a răspuns: „Depinde cât se trage în ultimele două ore.”

Sper să fie 51%. Eu mi-am mobilizat 8.000 de votanți, fără primari, care au mers și au votat cu Viorica Dăncilă. (...) Într-o oră putem să mai scoatem foarte multe voturi”, a continuat el, acuzând că unii membri de partid nu s-au mobilizat cum trebuie.

Știți cum s-au pierdut alegerile prezidențiale până acum, prin furt, prin Securitate, prim multe șmecherii. În diaspora, noi am primit o mulțime de mesaje, filme mai ales, și eu, de exemplu, am trei-patru verișori care stau în Marea Britanie, în Germania și în Franța. Au fost la secții de votare, nu era nimeni. După care aflăm cu sunt 100.000 de voturi care s-au întâmplat în ultima oră. 100.000 de voturi împărțit la 800 de secții de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut. Faceți dumneavoastră calculul”, a mai spus Rădulescu.

El a spus că PSD are reprezentanți în 60 de secții de votare din străinătate.

„Ați văzut, pubele închis, deschise, nesigilate, oameni beți prin secții de votare în Grecia și în alte zone. Eu așa cred, că în diaspora a fost fraudă”, a mai spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri