Anunțul Vioricăi Dăncilă despre discursul în limba engleză, promis în noiembrie anul trecut

Data actualizării: Data publicării:
dancila manda cex 12 nov inquam octav ganea 20191112204021_OGN_9765-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă este dispusă oricând să susțină un discurs în limba engleză: „Îmi spuneți când vreți”, a întărit ea, luni seară, la Digi24, după ce în campania electorală la prezidențiale de anul trecut a anunțat că într-o lună va vorbi în această limbă străină.

Viorica Dăncilă a fost criticată deseori că face prea multe gafe și că nu cunoaște limbi străine, iar în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale a anunțat că va susține un discurs în limba engleză.

„Într-o lună de zile o să ies în primul discurs în limba engleză, ca să lămurim şi lucrurile acestea. (...) Şi cred că preşedintele României trebuie să fie un bun patriot, să gândească, să vorbească şi să simtă româneşte”, declara Viorica Dăncilă pe 13 noiembrie 2019.

Luni seară, aflată în studioul Digi24, ea a fost întrebată când va susține acest discurs.

O să-l am, îl așteptați. Îmi spuneți când vreți și o să am acest discurs în limba engleză”, a anunțat Viorica Dăncilă.

Fostul lider PSD a mai anunțat că nu va candida la vreo funcție de conducere în partid la congresul care va avea loc în februarie, în schimb, ar lua în calcul să candideze la parlamentare, în județul Teleorman.

„Dacă candidez, voi candida la județul Teleorman. Este un județ pe care îl cunosc foarte bine și unde sunt foarte apreciată”, a precizat ea.

Redactor: G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri