VIDEO. Cum s-a petrecut de Revelion la concertele din București

Data publicării:
concert loredana

Venirea lui 2018 a fost aclamată peste tot în ţară de milioane de oameni dornici să creadă că anul nou le va împlini dorinţele. Au făcut tot posibilul să dea un indiciu destinului: au făcut pasul spre viitor cu şampania în mână, bani în buzunar şi cu ochii la artificii colorate.

În Capitală, peste 30 de mii de bucureşteni au cântat şi au dansat la o petrecere publică în faţa Ateneului. Pe o scenă gigantică au cântat 27 de artişti şi trupe în vogă, printre care Carla's Dreams, Loredana şi Andra. Dar cel mai aşteptat moment a fost jocul de artificii de la miezul nopţii.

A fost o explozie de culori pe cerul Bucureştiului. Focul de artificii din faţa Ateneului a durat peste zece minute şi a fost atât de spectaculos, încât publicul nu îşi mai lua ochii de la el. Mai ales că oamenii veneau după alte momente de extaz, întreţinute de artiştii preferaţi.

„Ne simțim foarte bine și cântăm, știm toate melodiile, chiar dacă n-avem voce”, a declarat unul dintre spectatori.

„Hit Revelion”, cum s-a numit spectacolul organizat de Primăria Capitalei, a început la ora 19:00 şi de atunci lumea nu a mai plecat până spre 1.00 dimineaţa.

Între două hituri, o gură de şampanie şi o privire aruncată la artificii, oamenii au apucat să se gândească şi la ce aşteaptă de la 2018: multă sănătate în primul rând și împliniri.

Cine nu a mai apucat loc lângă scena din faţa Ateneului a putut să meargă la un concert...în parc.

O petrecere cu toate, de la muzică populară, până la rock a adunat lumea şi în Parcul Alexandru Ioan Cuza sau IOR, cum îl ştiu bucureştenii. Dans şi artificii plus o listă de dorinţe au completat o noapte de ţinut minte. 

Printre spectatori au fost și mulți copii. „Îmi doresc bucurie”, spune o fetiță. Iar o alta știe deja ce dorință să-și pună: „Îmi doresc foarte multe note bune!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri