Firea anunță că Dan Cristian Popescu este candidatul PSD la Sectorul 2. Lista candidaților PSD pentru alegerile locale din București

Data publicării:
dan cristian popescu cu masca, gabriela firea cu masca si marcel ciolacu cu masca pozeaza in sediul psd
Dan Cristian Popescu este susținut de PSD pentru alegerea sa în funcția de primar al Sectorului 2. Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat, sâmbătă, că PSD îl susține pe Dan Cristian Popescu la alegerile pentru Primăria Sectorului 2, care a pierdut susținerea PNL pentru funcția de edil. Primarul General al Capitalei, ce candidează pentru un nou mandat, a anunțat și lista de candidați PSD pentru primăriile de Sector, care va fi depusă săptămâna viitoare pentru alegerile locale.

"Am ales să formăm echipă cu cetățenii din acest sector și cu omul care știe, deja, toate problemele, are și soluții, pentru că a lucrat îndeaproape cu actualul primar - colegul nostru Mihai Toader -, dar care merge către un alt proiect.

Prin urmare, vom merge împreună în această perioadă și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele «de dreapta», nu pentru toți cetățenii, indiferent de preferințele politice.

Săptămâna viitoare vom depune și noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, și vom continua să muncim în București, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm și greșeli omenești, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă și modernă, cu colegii mei:

Sectorul 1 - Daniel Tudorache
Sectorul 2 - Cristian Popescu
Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu
Sectorul 4 - Daniel Băluță
Sectorul 5 - Daniel Florea
Sectorul 6 - Gabriel Mutu.

Le mulțumesc pentru implicarea, în toată această perioada tensionată și în care am fost și suntem loviți din toate părțile - și vizibile, și invizibile -, lui Marcel Ciolacu (președinte) și Paul Stănescu (secretar general). I-am simțit aproape și dornici să pună umărul pentru ca viitorul guvern, de după moțiunea de cenzură, să sprijine mai mult Capitala. În primul rând, să dinamizeze lucrările de la Centura ocolitoare a Capitalei care acum stagnează.

Întotdeauna, oamenii pe primul loc și nu alianțele comerciale de partide!", arată mesajul de pe Facebook al Gabrielei Firea, președintele PSD București.

Surse din partid declarau anterior pentru Digi24.ro că Neculai Onțanu nu mai este candidatul PSD pentru primăria Sectorului 2, la doar o săptămână de la anunțarea candidaturii sale.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anunţat, miercuri, că va candida la Primăria Sectorului 2, urmând să negocieze cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere sau să se înscrie independent în cursa electorală. El nu mai putea fi candidat al PNL deoarece, la negocierile cu USR-PLUS, Ludovic Orban a cedat candidatura în favoarea USR, care l-a propus pe Radu Mihaiu.

În urma discuțiilor din ultimele zile, la nivelul Capitalei s-a luat decizia ca PSD să candideze singur, deși existau discuții avansate cu PPUSL. Surse din PSD susțin că pretențiile ridicate de formațiunea înființată de Dan Voiculescu erau exagerate.

Redactor: Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri