Deputat Pro România: ”Cine și de ce ar vrea mii de falimente și peste 100.000 de șomeri din HoReCa, în următoarea perioadă?”

Data actualizării: Data publicării:
Mircea Titus Dobre, deputat Pro România, in camasa alba Articol susținut de Pro România
Mircea Titus Dobre, deputat Pro România

„Avem regim totalitar? Ceea ce vedem, de aproape un an, seamănă foarte bine a ocupație. Și mai vedem că nu-i interesează absolut deloc, pe cei de la guvernare, că încalcă toate legile, chiar și pe cele ale Firii și pe cele ale bunului simț”, se întreabă deputatul Pro România, Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului, acuzând haosul creat de Guvern prin decizia de reînchidere a restaurantelor. 

”Guvernul a organizat alegeri, ca după două săptămâni - exact perioada de incubație a virusului! - să închidă tot restaurantele?!

Pe cine deranjează atât de mult industria ospitalității, de am ajuns să acceptăm închiderea restaurantelor, la nici o lună de când și-au reluat activitatea? Cine și de ce ar vrea mii de falimente și peste 100.000 de șomeri din HoReCa, în următoarea perioadă? Asta după ce secretarul de stat care ar trebui să se ocupe de Turism și-a făcut clipuri publicitare și a dat declarații halucinante despre românii din Diaspora care sunt așteptați în țară, să lucreze în HoReCa!!!”, a spus fostul ministru al Turismului. 

„Pe cei de la guvernare nu-i interesează cât au cheltuit restaurantele, pentru a-și desfășura activitatea cu respectarea tuturor restricțiilor, așa cum nici haosul de la metroul bucureștean nu li se pare a fi o sursă de infectare. Nu înțelege nimeni de ce se închide HoReCa, deși sunt altele sursele de contaminare cu SARS-COV2! Dar cei care fac asta trebuie să dea socoteală!”, avertizează Mircea Titus Dobre

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri