Live

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu a pierdut alegerile la Galați

Data publicării:

Fostul celebru fotbalist Dorinel Munteanu a candidat pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea Partidului Mișcarea Populară, el fiind primul nume pe lista formațiunii politice. Potrivit primelor rezultate parțiale, Dorinel Munteanu nu a intrat în Consiliul Local Galați, scrie cotidianul Viața Liberă.

Potrivit rezultatelor parţiale centralizate de Biroul Electoral Central, după numărarea voturilor din peste 99 la sută din secţiile de votare, în municipiul Galați Partidul Social Democrat a obținut 43,49% din voturile pentru Consiliul Local, PNL 17,65%, USR-PLUS 11,44% și PACT (5,9%). Partidul Mișcarea Populară, din partea căruia a candidat Dorinel Munteanu, a obținut 4,9% din totalul voturilor și nu a intrat în Consiliul Local.

Conform estimărilor, cele 27 de mandate de consilier local al municipiului Galaţi se vor împărţi între PSD (15), PNL (6), USR (4) şi PACT (2).

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dorinel Munteanu se confruntă cu "serioase probleme de sănătate"

Situație controversată la EURO 2020: Jucători ai Generației de Aur, precum Hagi, trimiși la tribuna a doua, iar politicienii la VIP

Dorinel Munteanu: „PMP este singurul partid care a susținut alegerea primarilor în două tururi“

După eșecul de la alegerile locale, fostul fotbalist Dorinel Munteanu candidează acum pentru un loc în Senat

Partenerii noștri