Delicii andaluze. Cum se prepară cel mai bun gazpacho, folosind un ingredient-surpriză
Bucătăria spaniolă este recunoscută ca fiind printre cele mai bune la nivel internațional, iar preparatele sale savuroase și revigorante au pus Spania pe lista pasionaților de turism culinar.
Un zoo din China a vopsit doi cățeluși în alb și negru
O conductă principală de apă din Târgu Jiu a fost avariată
Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă
Dineu cu fast în onoarea lui Xi Jinping la Paris
Producătorii au scăzut gramajul la produse, dar au lăsat prețul la fel de mare
Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 7 mai
Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024
Motorina ar putea dispărea din benzinării în următorii ani
Nouă căsuțe au fost construite cu susul în jos într-un sat din România
Articol susținut de Hochland
Preparatele spaniole, cu influențe mediteranene sau arabe, se remarcă mai ales prin prospețime și un gust rafinat. De aceea, astăzi îți arătăm cum se prepară una dintre celebrele rețete andaluze de gazpacho, o supă care se servește rece și este perfectă pentru a fi savurată în vara sau într-un început de toamnă călduroasă.
Pentru a prepara un gazpacho ca la carte, avem nevoie de castraveți, ceapă, roșii, busuioc, cimbru, gheață, lime și telemea de capră de la Hochland, un ingredient care va completa perfect gustul proaspăt al roșiilor și va adăuga un plus de savoare preparatului.
Cum se prepară gazpacho:
Începem prin a curăța castraveții și a-i tăia mărunt, cubulețe. Procedăm la fel și cu roșiile, și cu ceapa. Busuiocul, cimbrul, lime-ul și gheața se pun apoi în blender, peste roșiile, ceapa și castraveții tăiate cubulețe. Amestecăm în blender până când obținem o supă cremă omogenă.
Preparatul se toarnă apoi în pahare și se decorează cu o felie de mentă, câteva cubulețe de ceapă, castraveți și telemea de capră de la Hochland tăiată cubulețe.
Telemeaua de capră este un ingredient ușor, dar cu un gust inconfundabil și savuros, care se combină excelent cu aroma roșiilor.
Articol susținut de Hochland
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News