Live

Jessie J, impresionată până la lacrimi de o fetiță de 10 ani din România: „Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea”

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Aaron Roberts (ALR Photography)

Jessie J a concertat la Electric Castle, iar show-ul la care au participat peste 30.000 de oameni a fost marcat de un moment impresionant, când pe scenă a urcat o fetiță din Cluj-Napoca, în vârstă de doar 10 ani, care a cântat alături de artista britanică. 

Impresionată, Jessie J a povestit într-o postare pe Instagram că a trăit unul dintre cele mai memorabile momente ale carierei sale și că naturalețea și talentul micuței Adalia au impresionat-o profund. 

„Am văzut că agenții de pază țineau niște fani în spate, așa că le-am cerut să îi lase să vină în față. În jur de 200 de oameni erau acolo. Iubirea și pasiunea din ochii lor era ireală. Am observat o fetiță în mulțime. I-am spus: „Poți să cânți? Am senzația că poți”. A răspuns că da. I-am spus: «Mai am 20 de minute de concert și 15 minute de muzică, asta înseamnă că mai rămân cu 5 minute la dispoziție. Vreau să ți le ofer ție». Chipul i s-a luminat și a fugit pe scenă.

O cheamă Adalia și are 10 ani. I-am șoptit: Vrei să cânți «Price tag»? Și mi-a spus că nu, vrea să cânte Masterpiece. Când Adalia a început să cânte, fiecare om din mulțime, trupa mea, echipele și cu mine am fost spulberați. Magic! Wow! Nu poți regiza acele momente. Lumină, energie, iubire. Adalia, mi-ai oferit unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. Ne-ai binecuvântat urechile și inimile.

Îți mulțumesc că mi-ai arătat cât de curajoasă, neînfricată, profesionistă și luminoasă ești. Când am terminat de cântat împreună am rugat-o să le spună ceva celor din public, iar ea le-a transmis că îi iubește.

A fost unul dintre lucrurile care m-au inspirat cel mai mult pe scenă. Sunt norocoasă că am avut ocazia să cânt alături de ea.”, a scris artista pe Instagram.

Foto: Aaron Roberts (ALR Photography)

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Moment zero” al Sistemului de Garanție-Returnare din România: Primul centru regional RetuRO a devenit operațional

O femeie i-a oferit unui polițist 10.000 de lei ca să "rezolve" un caz de răpire și sechestrare: "Fă-mi scăpați băieții, șefule"

200.000 de oameni, așteptați la Electric Castle. Impresii după prima seară

Avertismentul Poliției Române pentru participanții la Electric Castle 2018

Partenerii noștri