200.000 de oameni, așteptați la Electric Castle. Impresii după prima seară

Data publicării:
bontida

S- a dat startul festivalului Electric Castle. În doar cinci ani de la lansare, evenimentul muzical de pe domeniul de la Bonţida a ajuns unul dintre cele mai cunoscute din România. Nu a lipsit, în prima seară, nici ploaia care pare că face parte din programul obişnuit. Organizatorii aşteaptă, până la sfârşitul săptămânii, 200.000 de spectatori.

VJ-ii UTV au fost printre primii ajunşi la festivalul de la castelul Banffy din Bonţida. Între două sesiuni de ploaie, au luat pulsul distracţiei.

Mircea Vâlcu, VJ UTV: „O să vorbim cu lumea prezentă aici, o sa luăm voxuri și toate materialele astea le veți putea vedea pe canalul de YouTube al UTV, pe UTV Romania, să intrați acolo. Am vorbit cu multă lume plouată și neplouată. Mi-am pus niște fire de mătase la cortul de activități în cap”.

„Pentru mine e a doua oară, dar până acum nu m-a dezamăgit. Bocancii mei deja sunt plini de nămol, pelerina e în vestiar, deci e bine”, spune o tânără.

„Noi am fost la foarte multe festivaluri și în străinătate, dar cum este acest festival, cu toate posibilitățile, cu tot ce e aici, nu am văzut, vă spun sincer”, mărturisește un cuplu.

Echipa UTV va fi alături de cei prezenţi la festival pe toată perioada evenimentului, cu multe surprize și activități.

Andreea Din, VJ UTV: „Este primul an în care suntem parteneri media si avem o mulțime de surprize, am pregătit și câteva tricouri foarte mișto pentru tinerii dornici de distacție. Avem multe provocări, cu dans, cu multe întrebări super funny, nu vreau să dau mai multe din casă, vă așteptam aici la Electric Castle”.

A cincea ediţie a celui mai nonconformist festival muzical din România a început cu spectacolul lui Damian Marley, fiul lui Bob Marley. Până duminică, peste 300 de artiști vor urca pe scenele din Bonţida.

Andi Vanca, director comunicare EC: „Ne așteptăm la un trafic total pe toată perioada festivalului, undeva la 200.000 de oameni. Cred că va fi cea mai spectaculoasă ediție Electric Castle”.

Pe cele 30 de hectare ale proprietăţii au fost amenajate nouă scene și zeci de zone de distracţie.

Citiți și: 

Avertismentul Poliției Române pentru participanții la Electric Castle 2018

London Grammar a anulat concertul de la Electric Castle 2018

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri