Live

Julia Roberts a postat o fotografie de familie cu gemenii ei care tocmai au împlinit 19 ani

Data actualizării: Data publicării:
Julia Roberts FOTO: Getty Images

Foarte discretă în privința vieții personale, actrița Julia Roberts a făcut o excepție și a postat săptămâna aceasta pe rețelele sociale o fotografie cu gemenii ei Hazel și Phinnaeus din perioada copilăriei, pentru a marca cea de-a 19-a aniversare.

„19”, își începe actrița mesajul de pe Instagram care însoțește fotografia în care își ține copiii în brațe. „Nu există cuvinte pentru bucuria, distracția, agitația vieții împreună.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Roberts și-a ținut copiii departe de lumina reflectoarelor de-a lungul anilor. Împreună cu soțul ei, Danny Moder, mai are un fiu de 16 ani, Henry.

Într-un interviu de anul trecut, Julia Roberts a spus că actoria a fost „un vis devenit realitate”, însă viața de familie a împlinit-o și este mult mai importantă pentru ea. „Viața pe care mi-am construit-o cu soțul meu. Viața pe care am construit-o împreună cu copiii noștri... Acestea sunt cele mai importante lucruri”, a spus ea.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei copii au ajuns în comă alcoolică la spital după ce au furat o sticlă de rachiu de la părinți

Trend alarmant: De ce tot mai puțini români își doresc copii. „Costă și fac probleme. Decât dureri de cap, mai bine trăiesc liniștit”

În timp ce statul e blocat în soluții, sute de copii cu malformații cardiace au fost salvați în străinătate: „Ar fi murit în România”

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani să iasă singuri pe stradă noaptea. „La vârsta asta nu gândești prea mult”

Partenerii noștri