Live

„Toată lumea câștigă” la Oscaruri. Premii de consolare în valoare de sute de mii de dolari pentru cei care nu au plecat acasă cu mult râvnita statuetă

Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

E greu să pierzi la Premiile Oscar. Probabil asta ți-ar spune orice actor care a fost vreodată nominalizat. Dezamăgirea este uriașă, pentru că cei mai mulți dintre actori nu se întâlnesc, precum Meryl Streep, aproape în fiecare an nominalizați la faimoasele premii.

Însă ce nu ți-ar spune un actor este valoarea premiilor de consolare, care se ridică la aproape 100.000 de dolari pentru fiecare nominalizat în parte. „Punga” de cadouri include bijuterii, cosmetice de lux, personalizare în funcție de tenul fiecărui actrițe și actor în parte, sau bilete de vacanță.

Premiile sunt lăsate în fața ușii camerei de hotel a fiecărui actor care nu a plecat acasă cu Oscar și au fost botezate „Toată lumea câștigă”. Acestea sunt acordate de o companie de marketing, care a pornit tradiția în urmă cu 16 ani.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Chris Pratt a stârnit furia arhitecților după ce a demolat o casă istorică din 1950 ca să-și construiască o vilă imensă

Mister în jurul unei vedete de filme pentru adulți care a intrat în comă în urmă cu două luni. Medicii nu știu ce s-a întâmplat cu ea

Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson spune care este starea ei, după ce a aflat că mai are de trăit câteva luni

O actriță de filme pentru adulți a fost găsită moartă în casă, după ce ar fi fost jefuită și ucisă în bătaie

Partenerii noștri