Live

Dustin Hoffman, acuzat de trei femei de comportament sexual nepotrivit

Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Numărul femeilor care îl acuză pe Dustin Hoffman de comportament sexual nepotrivit a ajuns la şase, după ce alte trei susţin că actorul premiat de două ori cu Oscar le-a agresat, scrie news.ro.

Două dintre femei au declarat pentru Variety că Hoffman le-a agresat sexual în 1987, iar o a treia, că actorul a avut un comportament indecent în 1980, pe când ea avea vârsta de 16 ani.

Cori Thomas era elevă de liceu când Dustin Hoffman a hărţuit-o sexual într-o cameră de hotel. Melissa Kester a susţinut că actorul a agresat-o sexual pe când participau la înregistrările audio pentru filmul „Ishtar”. Cea de-a treia femeie, care a cerut să rămână anonimă, a dezvăluit că Hoffman a agresat-o într-o maşină şi a convins-o să întreţină relaţii sexuale, lucruri care au traumatizat-o.

Avocatul actorului, Mark Neubauer, a transmis că acuzaţiile sunt „falsităţi defăimătoare”.

Din luna noiembrie, actorul Dustin Hoffman a fost acuzat de trei femei de hărţuire sexuală. Anna Graham Hunter, asistent de producţie la „Death of a Salesman” (1985), a scris pentru The Hollywood Reporter că a fost hărţuită sexual de actor pe când ea avea 17 ani. După câteva săptămâni, Wendy Riss Gatsiounis, acum producător al unui serial National Geographic, a spus că Hoffman i-a făcut avansuri în timpul unei întâlniri de lucru, iar săptămâna trecută, actriţa Kathryn Rossetter a spus că el a agresat-o în perioada în care lucrau împreună la producţia „Death of a Salesman” de pe Broadway.

Dustin Hoffman, născut pe 8 august 1937, în Los Angeles, este actor care a devenit cunoscut în 1967, graţie rolului Benjamin Braddock, personajul principal pe care l-a interpretat în filmul „Absolventul/ The Graduate”. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Dustin Hoffman a jucat în principal roluri pentru marele ecran şi, sporadic, în teatru. A primit şapte nominalizări la Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu - la categoria „cel mai bun actor în rol principal” - mulţumită evoluţiilor sale din filmele „Kramer contra Kramer” (1979) şi „Rain Man” (1988).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Liam Neeson denunţă o „vânătoare de vrăjitoare” în cazul #metoo

Actorul Dustin Hoffman a fost acuzat de hărţuire sexuală de încă o femeie

Singurul film interzis minorilor care a fost recompensat cu un premiu Oscar

Festival de comedie la Cluj. 130 de filme din 35 de ţări

Partenerii noștri