Liam Neeson denunţă o „vânătoare de vrăjitoare” în cazul #metoo

Data publicării:
'Operation Chromite' Press Conference In Seoul
SEOUL, SOUTH KOREA - JULY 13: Liam Neeson attends the press conference for 'Operation Chromite' on July 13, 2016 in Seoul, South Korea. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)

Încă o voce celebră denunţă valul mondial de acuzaţii de hărţuire sexuală. După ce actriţa franceză Catherine Deneuve a pledat pentru dreptul bărbaţilor de a le face avansuri femeilor, actorul Liam Neeson spune că sunt şi multe exagerări.

Actorul Liam Neeson este convins că producătorul Harvey Weinstein este vinovat, nu însă şi actorul Dustin Hoffman, acuzat de hărţuire de mai multe femei.

Una dintre ele susţine că a actorul îşi făcuse un obicei să o atingă în diverse părţi ale corpului, atunci când lucra ca asistent de producţie la unul dintre filmele lui.

Are loc un fel de vântoare de vrăjitoare. Atunci când faci o piesă şi eşti cu familia ta, actori, tehnicieni, faci lucruri prosteşti. Şi devine o superstiţie. Dacă nu faci asta în fiecare seară, nu îţi iese show-ul. Cred că Dustin Hoffman aparent a atins sânii unei fete, a fost o copilărie ce a făcut”, a spus Liam Neeson.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri