Actorul Dustin Hoffman a fost acuzat de hărţuire sexuală de încă o femeie

Data publicării:
dustin huffman
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Încă o femeie îl acuză pe actorul Dustin Hoffman de hărțuire sexuală, după ce în urmă cu o zi, actorul i-a cerut scuze unei fost asistente de producție pentru comportamentul său. Wendy Riss Gatsiounis spune că artistul i-a făcur avansuri în timpul unei întâlnire profesionale, în 1991.

 

dustin huffman
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Wendy Riss Gatsiounis a declarat pentru Variety că întâlnirea a fost stabilită iniţial cu Hoffman şi Murray Schisgal, scenaristul filmului ”Tootsie”, pentru a discuta o eventuală adaptare pentru ecran a piesei ei, ”A Darker Purpose”, notează News.ro.

Femeia susţine că la începutul întâlnirii, Dustin Hoffman a întrebat-o atunci, când ea avea peste 20 de ani, dacă a întreţinut vreodată relaţii sexuale cu un bărbat în vârstă de peste 40 de ani.

”Nu voi uita niciodată – se dă în spate, îşi deschide braţele şi spune: «Ai avea un trup cu totul nou de explorat»”, a spus Riss Gatsounis.

Ea a continuat spunând că ulterior, Hoffman a invitat-o să meargă la cumpărături de haine la un magazin aflat într-un hotel din apropiere – o sugestie despre care femeia spune că a tulburat-o. Riss Gatsounis a refuzat, iar mai târziu, Murray Schisgal i-a spus că actorul nu este interesat să lucreze cu ea.

Murray Schisgal a spus, pentru Variety, că nu îşi aduce aminte nimic despre acea întâlnire sau despre vreun comportament sau vreo acţiune descrisă de Riss Gatsounis.

The Guardian a solicitat un punct de vedere de la Dustin Hoffman.

Aceasta este cea de-a doua acuzaţie de hărţuire sexuală lansată la adresa lui Dustin Hoffman. O femeie susţine că actorul a hărţuit-o sexual în anul 1985, când ea avea vârsta de 17 ani şi lucra ca asistent de producţie intern pe platourile de filmare pentru ”Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman”.

Anna Graham Hunter susţine că Dustin Hoffman i-a cerut să îi facă un masaj la tălpi, în prima ei zi petrecută pe platoul de filmare. Ea a povestit că i-a făcut masajul actorului, deşi a încercat să îl refuze, şi a adăugat că Dustin Hoffman a flirtat cu ea şi cu alte femei, i-a atins fundul şi i-a vorbit despre relaţii sexuale.

Contactat de The Hollywood Reporter, Dustin Hoffman a declarat că respectă femeile şi că îi pare rău că ar fi avut un comportament care i-ar fi produs disconfort Annei Graham Hunter.

”Le port un respect deosebit femeilor şi mă simt îngrozitor pentru faptul că aş fi făcut ceva ce ar fi pus-o într-o situaţie incomodă. Îmi pare rău. Acest lucru nu mă reprezintă”, a spus Dustin Hoffman.

Acuzaţiile la adresa lui Dustin Hoffman au apărut în contextul unui scandal sexual la Hollywood, în care au fost lansate acuzaţii la adresa mai multor personalităţi din industrie, începând cu producătorul Harvey Weinstein, regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey şi cineastul Brett Ratner.

Dustin Hoffman, născut pe 8 august 1937, este un actor american care a devenit cunoscut în 1967, graţie rolului Benjamin Braddock, personajul principal pe care l-a interpretat în filmul ”Absolventul/ The Graduate”. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Dustin Hoffman a jucat în principal roluri pentru marele ecran şi, sporadic, în teatru. Dustin Hoffman a primit şapte nominalizări la Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu - la categoria ”cel mai bun actor în rol principal” - graţie evoluţiilor sale din filmele ”Kramer contra Kramer” (1979) şi ”Rain Man” (1988).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri