Live

BASCHET. Victorie categorică pentru CSM Oradea în meciul cu Dinamo

Data actualizării: Data publicării:
foto: Facebook CSM Oradea

Obligată să câştige pentru a nu-şi complica situaţia în campionat, CSM CSU Oradea nu i-a dat nicio şansă lui Dinamo. Cu un joc bun, campioana s-a impus cu 85-69 în runda a treia şi a luat o gură de oxigen înaintea unui program de foc în Liga Naţională. Va întâlni în următoarele trei etape pe Craiova în deplasare, după care Sibiul şi Clujul, pe propriul teren.

„Era o victorie necesară ca aerul. Am obţinut-o după un joc cu părţi foarte bune, cu părţi mai puţin bune. Încercăm să găsim calea jucând şi cu doi fundaşi în acelaşi timp pe teren", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Oradea a jucat la victorie încă din primul minut, astfel că la pauza mare conducea cu 46-31. Ritmul a fost menținut și în partea a a doua și doar ultimul sfert a fost cedat de „leii roşii". Richard, cu 18 puncte, a fost din nou cel mai bun marcator al orădenilor, urmat de Kariniasukas, cu 16 puncte şi Pasalic cu 15 puncte.

„Ne-au dominat tot meciul în foarte multe aspecte. În mod special sunt deranjat de faptul că ne-am pierdut energia şi am cedat în faţa energiei Oradei. Avem o mare problemă în organizarea jocului sub presiune şi asta s-a văzut, probabil că echipa adversă ştia", a spus Tudor Costescu, antrenor Dinamo Ştiinţa.

Pentru Oradea urmează o nouă reprezentaţie în grupele FIBA Europe Cup. CSM CSU va evolua miercuri seară, de la ora 21, în deplasare, pe terenul olandezilor de la ZZ Leiden.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Camion plin cu stupi de albine, distrus într-un incendiu de vegetație

Parcul celor 10.000 de flori din centrul municipiului Oradea

BASCHET. CSM CSU Oradea va întâlni Piteştiul în sferturile de finală ale Ligii Naționale

1.000 de locuri de muncă vacante, estimate pentru bursa din 12 aprilie, din Oradea

Partenerii noștri