BASCHET. CSM CSU Oradea va întâlni Piteştiul în sferturile de finală ale Ligii Naționale

Data actualizării: Data publicării:
sport CSM Pitesti baschet 130119

Penultima etapă din Grupa Roşie a Ligii Naționale de baschet masculin a limpezit apele în ceea ce priveşte clasamentul înaintea play-off-ului. Victoria categorică a Timişoarei cu BCM U Piteşti, 100-84, face ca Oradea să întâlnească în prima fază a jocurilor eliminatorii formaţia din Trivale, care va încheia grupa pe locul 6.

Ca un făcut, CSM CSU şi BCM U Piteşti îşi vor da o ultima întâlnire, oficială, înaintea sfertului de finală, sâmbătă, 6 aprilie, în runda care va pune capăt celei de-a doua faze a campionatului.

„Piteştiul este o echipă care va trebui tratată foarte serios. E o echipă bună, valoroasă, completă, şi mă surprinde rezultatul înregistrat la Timişoara. Nu cred că aceasta este valoarea argeșenilor. Pe de altă parte, consider că pornim favoriţi în acest sfert de finală, mai ales că avem avantajul propriului teren în primele două confruntări. Dar, repet, Piteştiul este o echipă bună, imprevizibilă şi o vom trata ca atare”, a declarat, pentru site-ul Digi24 Oradea, Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Faza sferturilor de finală se va disputa după sistemul ”cel mai bun din cinci jocuri”. Primele două întâlniri ale duelului CSM CSU – BCM U Piteşti sunt programate pe 24 şi 26 aprilie, în Arena „Antonio Alexe”. Disputele de la Piteşti se vor desfășura pe 1 şi 3 mai. În cazul în care se va ajunge la meci decisiv, acesta se va juca la Oradea, pe 6 mai.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri