Live

FOTBAL. Ultimul amical, prima înfrângere pentru Luceafărul Oradea

Data actualizării: Data publicării:

Ultimul amical a adus prima înfrângere pentru Luceafărul. Formaţia de liga a treia Unirea Tăşnad a trecut cu 3-2 de echipa antrenată de Cristi Dulca.

Aflat în căutarea 11-lui de bază, antrenorul orădenilor a trimis pe teren două echipe diferite pe parcursul celor două reprize. Totuși, la finalul campaniei de pregătire tehnicienii Luceafărului s-au declarat mulțumiți.

„A fost o perioadă de pregătire foarte bună, cu meciuri bune. Ceea ce ne-a interesat pe noi a avut succes. Deci, din punctul nostru de vedere a fost o perioadă foarte, foarte bună", susţine Cristian Lupuţ, antrenorul secund al Luceafărului Oradea.

În repriza a doua, în echipa lui Dulca au evoluat jucătorul olandez Calvin Valies, ultima dată în liga a doua din Grecia, şi fostul jucător al Craiovei şi Viitorului Constanţa, Sergiu Neacşa. Acesta din urmă a şi marcat pentru Luceafărul, la scorul de 3-0 pentru gazde.

„Neacşa, 100% va rămâne. Jucătorul olandez a fost, vă daţi seama, la primul meci. Se vede că încă e în urmă puţin cu pregătirea. Va mai rămâne săptămâna asta, poate şi săptămâna viitoare, să-l mai vedem, să-l mai urmărim. E un jucător interesant, cu un CV foarte bun", consideră Lupuţ.

Pentru Luceafărul Oradea, prima etapă din an în liga secundă ar trebui să aducă o sâmbătă, la Sînmartin, pe ASA Tg. Mureş. Şansele ca meciul să se dispute sunt însă minime, în condiţiile în care fosta echipă de liga I se confruntă cu mari probleme financiare şi nu dispune nici de lot, nici de antrenori.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Camion plin cu stupi de albine, distrus într-un incendiu de vegetație

Parcul celor 10.000 de flori din centrul municipiului Oradea

BASCHET. CSM CSU Oradea va întâlni Piteştiul în sferturile de finală ale Ligii Naționale

1.000 de locuri de muncă vacante, estimate pentru bursa din 12 aprilie, din Oradea

Partenerii noștri