Live

Noi detalii în cazul crimei din Craiova. Fata de 14 ani a sunat la 112 înainte de a fi ucisă. A reușit să spună doar 2 cuvinte

Data actualizării: Data publicării:
O fată de 14 ani a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova și un tânăr a fost înjunghiat și se află în stare gravă la spital. Foto: Digi24

Apar noi informații dramatice în cazul atacului de la Grădina Botanică din Craiova, unde o fată de 14 ani a fost ucisă și un tânăr a fost înjunghiat și se află în stare gravă la spital. Fata a fost prima care a sunat la 112, să anunțe că sunt atacați.

Când elevul de 17 ani a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe prietenul ei, fata a reușit să sune la 112. A reușit să spună doar: „Persoană înjunghiată”, după care apelul s-a întrerupt, potrivit unor surse din anchetă.

Sunt informații aduse de procurori în fața instanței, când atacatorul în vârstă de 17 ani a fost dus la tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Atacatorul nu îi cunoștea pe cei doi. Tânărul înjunghiat, care a fost grav rănit, s-a trezit din comă și a povestit că stătea pe o bancă alături de prietena sa, când a fost înjunghiat în spate.

Atacatorul a recunoscut la audieri că a ucis-o pe fată și spune că îi pare rău, dar pentru tânărul înjungiat nu are multe remușcări.

Agresorul fusese oprit de o patrulă de poliție locală cu puțin timp înainte de atac. Polițiștii locali care erau miercuri în Grădina Botanică din Craiova au povestit că doi colegi ai lor l-au văzut pe atacator în zona unor statui. Avea un comportament neobișnuit, spun polițiștii. În rucsac, băiatul de 17 ani avea o cagulă și un cuțit de vânătoare cu care ulterior a ucis fata de 14 ani și a rănit tânărul. Trecătorii care au fost martori la agresiune au strigat după ajutor, dar agresorul a fugit imediat. A fost prins ulterior și reținut pentru 24 de ore.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Câți ani de închisoare a primit fostul ministru al economiei din Kazahstan, care și-a ucis soția bătând-o opt ore într-un restaurant

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Soldații ruși au ucis peste 100 de oameni după ce s-au întors de pe front. „O problemă pe care Rusia nu o recunoaște”

Partenerii noștri