Noi detalii în cazul crimei din Craiova. Fata de 14 ani a sunat la 112 înainte de a fi ucisă. A reușit să spună doar 2 cuvinte

Data actualizării: Data publicării:
scena crimei de la gradina botanica din craiova
O fată de 14 ani a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova și un tânăr a fost înjunghiat și se află în stare gravă la spital. Foto: Digi24

Apar noi informații dramatice în cazul atacului de la Grădina Botanică din Craiova, unde o fată de 14 ani a fost ucisă și un tânăr a fost înjunghiat și se află în stare gravă la spital. Fata a fost prima care a sunat la 112, să anunțe că sunt atacați.

Când elevul de 17 ani a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe prietenul ei, fata a reușit să sune la 112. A reușit să spună doar: „Persoană înjunghiată”, după care apelul s-a întrerupt, potrivit unor surse din anchetă.

Sunt informații aduse de procurori în fața instanței, când atacatorul în vârstă de 17 ani a fost dus la tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Atacatorul nu îi cunoștea pe cei doi. Tânărul înjunghiat, care a fost grav rănit, s-a trezit din comă și a povestit că stătea pe o bancă alături de prietena sa, când a fost înjunghiat în spate.

Atacatorul a recunoscut la audieri că a ucis-o pe fată și spune că îi pare rău, dar pentru tânărul înjungiat nu are multe remușcări.

Agresorul fusese oprit de o patrulă de poliție locală cu puțin timp înainte de atac. Polițiștii locali care erau miercuri în Grădina Botanică din Craiova au povestit că doi colegi ai lor l-au văzut pe atacator în zona unor statui. Avea un comportament neobișnuit, spun polițiștii. În rucsac, băiatul de 17 ani avea o cagulă și un cuțit de vânătoare cu care ulterior a ucis fata de 14 ani și a rănit tânărul. Trecătorii care au fost martori la agresiune au strigat după ajutor, dar agresorul a fugit imediat. A fost prins ulterior și reținut pentru 24 de ore.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri