Live

FOTO | A fost prins bărbatul care a jefuit o agenţie de pariuri

Data actualizării: Data publicării:

Bărbatul bănuit că a tâlhărit, vineri, o agenţie de pariuri sportive din Craiova a fost depistat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, informează IGPR.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a fost depistat bărbatul, de 24 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie, din data de 2 martie, de la agenţia de pariuri sportive, din Craiova”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, la acest moment, la domiciliul bărbatului, din Craiova, poliţiştii efectuează o percheziţie, pentru depistarea sumei de bani sustrase, precum şi a obiectelor susceptibile a fi folosite la comiterea faptei.

Arma folosită de bărbat era neletală şi nu necesita autorizare. Poliţiştii au recuperat prejudiciul în totalitate, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Ulterior, acesta va fi condus la sediul Poliţiei Municipiului Craiova, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale, mai anunţă IGPR.

Citiți și: Jaf armat la o casă de pariuri. Ce povestește soțul casierei

Bărbatul a intrat într-o agenţie de pariuri din centrul oraşului şi, ameninţând cu un pistol, i-a solicitat angajatei banii încasaţi, după care a fugit cu suma de 7.000 lei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj. Bărbatul nu avea faţa acoperită şi nu a exercitat acte de violenţă asupra angajatei agenţiei de pariuri.

Bărbatul care a sustras banii a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în agenţia de pariuri.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Românul care s-a întâlnit cu o actriță celebră din SUA a spus totul: ce l-a întrebat vedeta, după ce a izbucnit în râs

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Craiova, arestat după ce a încălcat un ordin de protecție. A fost acasă la fosta lui soție și a bătut-o

VIDEO Cod galben de ninsori, cu două săptămâni înainte de Paște. Zonele în care drumarii au intervenit pentru deszăpezire

Locatarii blocului din Craiova afectat de explozie au fost lăsați să revină acasă pe propriul risc: Ne e frică, dar unde să ne ducem?

Imaginile exploziei dintr-un bloc din Craiova. Pompierii caută sub dărâmături eventuale victime. Locatar: Ne-am scos unii pe alții

Partenerii noștri