Live

Alfred Simonis (PSD) l-a ironizat pe Ion Ştefan: „Domnule ministru Grindă, pronunțați după mine: PNDL! PNDL!”

Data actualizării: Data publicării:

Deputatul PSD Alfred Simonis l-a ironizat pe ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, în discursul de la tribuna Parlamentului. El a glumit pe seama modului bâlbâit în care acesta a pronunţat "PNDL", într-o şedinţă anterioară a Guvernului.

În plus, Alfred Simionis i s-a adresat ministrului în repetate rânduri cu apelativul ”Grindă”, făcând referire la explicațiile date de el cu privire la extinderea propriei locuințe.

„Domnule ministru Grindă, pronunțați după mine: PNDL! PNDL!”, l-a ironizat Simonis pe Ion Ştefan.

La şedinţa din 26 ianuarie, ministrul Ion Ștefan nu a reușit deloc să pronunțe PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) şi s-a bâlbâit de mai multe ori.

Ion Ștefan, ministrul Dezvoltarii: Pentru PNLD, PNLD... 2... (se încurcă de mai multe ori, râde). Ocupându-mă mai mult de PNL... mi se pare mai... da.

 LIVE VIDEO&TEXT  Parlamentul dezbate moțiunea de cenzură

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Parlamentarii cer să lucreze online ca să aibă timp de campanii electorale. Alfred Simonis: Nu înseamnă că nu se lucrează

Alfred Simonis spune că Alin Nica a vrut să se alăture PSD: A promis că aduce 17 primari. Nica: Îmi pun întrebări despre inteligența sa

Capela ortodoxă promisă de Ciucă parlamentarilor va fi deschisă pe 25 martie la Camera Deputaților

Alfred Simonis, despre un candidat comun PSD-PNL împotriva lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Toate variantele sunt pe masă”

Partenerii noștri