Live

Cum explică premierul Viorica Dăncilă episodul „douăzeci-douăzeci”: „Gândiţi-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a explicat, într-o emisiune, de ce a pronunţat „douăzeci-douăzeci” atunci când a vorbit despre Campionatul European de fotbal din anul 2020, ea susţinând că la Bruxelles se spune „Euro douăzeci-douăzeci”, iar după nouă ani în care a fost europarlamentar „este normal să încerci să duci mai departe acest lucru”.

„Să ştiţi că foarte mulţi au spus că au văzut în acest lucru o greşeală. Gândiţi-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles. La Bruxelles există Orizont douăzeci-douăzeci, Euro douăzeci-douăzeci. Când nouă ani ai vorbit aşa, este normal ca acest lucru să încerci să îl duci mai departe. De acum încolo voi zice 2020”, a spus Dăncilă, într-un interviu difuzat luni seară de România TV.

CITEȘTE ȘI: Celebrele gafe ale premierului Viorica Dăncilă - de la „imunoglobină”, la „douăzeci-douăzeci” și „privelegiați”

Viorica Dăncilă şi-a atras critici după ce la începutul unei şedinţe de Guvern a vorbit despre modernizarea Stadionului Giuleşti în perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care l-a pronunţat „douăzeci-douăzeci”

Încercând însă să explice această ultimă gafă, premierul Viorica Dăncilă a mai făcut una și s-a încurcat în stadioanele care trebuie reabilitate.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin trei orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Partenerii noștri