Live

Dăncilă, răspuns la afirmaţia conform căreia a susţinut OUG 13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională

Data publicării:
(AP Photo/Vadim Ghirda)

Viorica Dăncilă a răspuns la afirmaţia conform căreia ar fi susţinut Ordonanţa de Urgenţă 13, adoptată de guvernul Grindeanu în ianuarie 2017 spunând că nu era prim-ministru la acel moment şi că „OUG 13 a fost constituţională”. În cadrul unei conferinţe de presă, candidata PSD la alegerile prezidenţiale spune că se încearcă „atragerea atenţiei de la lucrurile importante” (n. red. - corect: distragerea) şi că îi va răspunde lui Klaus Iohannis dacă preşedintele va veni la dezbatere.

„Nu am să-i răspund doamnei Birchall, doamna Birchall trebuie să ştie că de-atunci s-au mai schimbat doi prim-miniştri. Nu eram prim-ministru atunci a fost OUG 13. De altfel, OUG 13 a fost declarată constituţională, după câte ştiu eu. Eu cred că este o altă tentativă de a atrage (sic!) atenţia de la lucrurile importante în aceste zile. Cred că dacă întreabă preşedintele şi vine la dezbatere o să-i răspund preşedintelui fără nicio ezitare (...) Am fost de acord cu ea din punct de vedere legal, ea a fost constituţională.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Câteva sute de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva pragului de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu

Culisele upgrade-ului făcut de Coaliție la OUG 13 pe care PSD și PNL și-l doresc, dar nu și-l asumă

Partenerii noștri