Live

„Eroare 20-20”. PNL a cumpărat domeniul de campanie al PSD

Data actualizării: Data publicării:

Continuă „trollingul” între partide. „Eroare 20-20”, asta apare pe site-ul romaniameritamaimult.ro, care este și sloganul PSD pentru campania la alegerile europarlamentare din 26 mai. Din greșeală, sau din neștiință, social-democrații nu au înregistrat domeniul de internet, așa că cei de la PNL s-au sesizat și l-au cumpărat.

„Eroare 20-20. PSD nu funcționează. Vei fi redirecționat către cea mai bună soluție de rezolvare a acestei probleme”, acesta este mesajul care apare pe site-ul romaniameritamaimult.ro, asemănător sloganului de campanie al PSD.

După câteva secunde de la accesare, vizitatorii site-ului sunt redirecționați către site-ul PNL.

De asemenea, în partea de jos a paginii apare mesajul: „Aveți în vedere că acest guvern nu are control asupra oamenilor inteligenți din această țară”.

Mesajul principal face referire la o gafă a premierului Viorica Dăncilă, care a rostit anul 20 20 (douăzeci-douăzeci) în loc de 2020 (douămiidouăzeci).

Continuă așadar, trollingul de campanie între partide. După ce PSD a amplasat bannere pe care scrie sloganul „România merită mai mult”, Pro România a început să amplaseze dedesubt afișele lor, pe care este scris „Așa e. Fii PRO România!”.

Însă, mesajul lor a fost deturnat de Alianța USR-PLUS, care a amplasat un banner care continuă șirul logic al frazei cu „Și alege o Românie fără penali și fără hoție.”

Alegerile europarlamentare din 2019 vor avea loc pe 26 mai.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Giorgia Meloni și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare: „Să trimitem stânga în opoziție”

"Foloseşte-ţi votul": Parlamentul European a lansat clipul electoral prin care cheamă cetățenii UE să voteze la alegerile europene

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

Partenerii noștri