Live

Probleme la motor la avionul lui Jean Claude Juncker

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Preşedintele Comisiei Europene a întâmpinat probleme înainte de a decola de pe Aeroportul Băneasa. Trebuia să plece la 13.30, însă avionul şefului Comisiei Europene s-a defectat. Unul dintre motoare a fost resetat. Incidentul vine după ce oficialul european s-a întâlnit în sfârşit cu premierul Viorica Dancilă. Asta după ce şeful executivului de la Bucureşti nu a reuşit să ajungă la timp pentru a-l întâmpina pe oficialul european.

După ce luni a ratat întâlnirea, marți Dăncilă a mers cu o oră mai devreme la locul unde s-a văzut cu Juncker

ACTUALIZARE 14.20. Avionul de tip Challenger 850 a fost reparat, decolând la ora 14.20.


Aeronava de tip Challenger 850 staționează pe aeroportul Băneasa. Decolarea trebuia să aibă loc la 13.30. 

Incidentul a avut loc după ce premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit la Aeroportul Băneasa cu preşedintele Comisiei Europene. Viorica Dăncilă a mers la locul întâlnirii cu o oră mai devreme și l-a aşteptat pe Jean Claude Juncker care a fost întâmpinat de premier împreună cu comisarul european Corina Creţu.

 Viorica Dăncilă trebuia să-l întâmpine ieri pe Jean Claude Juncker, la sosirea în ţară. A ratat însă momentul. Ulterior, Executivul a susţinut într-un comunicat de presă că avionul preşedintelui Comisiei Europene ar fi ajuns mai devreme, iar SPP l-ar fi preluat pe acesta de la scara aeronavei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Un avion plin cu pasageri a pierdut o parte din trenul de aterizare și nu a mai ajuns pe pistă

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Partenerii noștri