Live

Video Scandal la Timișoara. Sute de părinți care au venit cu copiii să le facă pașaport fără programare s-au îmbrâncit și s-au luat la ceartă

Data actualizării: Data publicării:
Scandal la Timișoara. Sute de părinți care au venit cu copiii să le facă pașaport fără programare s-au îmbrâncit și s-au luat la ceartă. FOTO Captură Digi24

Sute de persoane s-au îmbulzit încă de la primele ore ale dimineții la Serviciul de Pașapoarte din Timișoara după ce au aflat că le pot scoate copiilor acest document fără să fie necesară o programare. Situația a degenerat și oamenii s-au luat la ceartă și s-au îmbrâncit după ce au aflat că sunt prea puțini angajați și că cererile lor nu pot fi toate procesate.

Părinții din Timișoara și-au luat copiii încă de dimineață și s-au așezat la coadă la Serviciul de Pașapoarte. Au aflat că le pot face celor mici pașapoarte fără programare.

Mulți s-au trezit că au stat degeaba la coadă. Sunt doar două ghișee unde le sunt primite cererile, așa că angajații sunt prea puțini pentru a le procesa.

Nemulțumiți, oamenii au început să se îmbrâncească și să se certe. Unii s-a îmbulzit încercând să ajungă în față, ceea ce a amplificat tensiunile.

Prefectul de Timișoara a declarat că se bucură că inițiativa a iscat interesul oamenilor și a promis că va repeta demersul. El a subliniat că azi nu vor putea fi procesate toate cererile sutelor de oameni care sunt la coadă deoarece nu există personal suficient.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Încep procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timişoara. Ciolacu: „Timișul merită investiții”

Desfășurare impresionantă de forțe la Timișoara, după ce un avion a aterizat de urgență. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Partenerii noștri