Live

Angajatul Direcției Urbanism care a fugit cu documente din Primăria Capitalei s-a transferat la altă primărie

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captură video Nicușor Dan/ Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că angajatul Direcţiei Urbanism surprins pe camerele de filmat fugind cu documente s-a angajat prin transfer la Primăria Sectorului 3.

„Am aflat unde a fugit angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Capitalei surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu! Asta, evident, nu-l scuteşte de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie şi eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliţiei continuă", a scris edilul-şef sâmbătă pe Facebook.

Pe 18 mai, Nicuşor Dan anunţa că va fi sesizată Comisia de disciplină, după finalizarea unei evaluări la Direcţia Urbanism. El menţiona că a fost sesizată şi Poliţia, după ce unul dintre angajaţi a fugit din sediul Primăriei Capitalei având asupra sa mai multe documente. Primarul ataşase şi o scurtă înregistrare video în acest sens.

„Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară acolo unde este cazul. Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, Poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut", scria edilul general pe Facebook.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început lupta cu țânțarii în București. Anunțul primarului Nicușor Dan

Firea intră în competiția tricourilor cu Piedone și Nicușor Dan. Mesajul adresat adversarilor bărbați, la depunerea candidaturii la PMB

Ciolacu crede că Firea poate recupera distanţa faţă de Nicușor Dan, dacă echipa se va „focusa în aceste 30 de zile”

Firea și-a depus candidatura la PMB: Oamenii ne pot ierta dacă greşim. Ciolacu: S-au terminat poveştile de supărări între noi

Partenerii noștri