Live

O gravidă de 36 de ani, suspectă de COVID-19, a murit la UPU Craiova. Femeia aștepta rezultatul testului

Data actualizării: Data publicării:
Gravida din Craiova a murit la UPU Foto: Profimedia Images

O gravidă suspectă de COVID-19 a murit în această dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe din Craiova. Femeia a fost transferată inițial de la Băilești la Filantropia - Maternitate, însă pentru că se simțea foarte rău a ajuns la Spitalul Județean. Nici ea și nici bebelușul nu au putut fi salvați.

În noaptea de joi spre vineri, femeia de 36 de ani din Băilești a fost transportată cu o salvare la Spitalul Filantropia din Craiova, scrie Mediafax. Surse medicale au confirmat faptul că pacienta însărcinată avea febră și probleme de respirație, iar doctorii care au îngrijit-o au cerut transferul la Spitalul Județean din Craiova.

Gravida a fost mutată cu aprobarea autorităților de la București, respectându-se toate procedurile, precizează aceleași surse. La Spitalul Județean, femeia a fost testată pentru depistarea virusului SARS CoV-2 și a fost plasată în izolator în așteptarea rezultatului.

Ulterior, starea de sănătate a pacientei s-a agravat și murit în urma unui stop cardiorespirator. Medicii au constatat decesul mamei și al copilului. Cazul va fi anchetat de autoritățile competente.

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Craiova, arestat după ce a încălcat un ordin de protecție. A fost acasă la fosta lui soție și a bătut-o

VIDEO Cod galben de ninsori, cu două săptămâni înainte de Paște. Zonele în care drumarii au intervenit pentru deszăpezire

Locatarii blocului din Craiova afectat de explozie au fost lăsați să revină acasă pe propriul risc: Ne e frică, dar unde să ne ducem?

Imaginile exploziei dintr-un bloc din Craiova. Pompierii caută sub dărâmături eventuale victime. Locatar: Ne-am scos unii pe alții

Partenerii noștri