Live

Poliția Locală a Sectorului 6 a confiscat două mașini care transportau ilegal deșeuri

Data publicării:
Foto: Poliția Română

Poliția Locală a Sectorului 6 a confiscat încă două mașini care transportau ilegal deșeuri. Anunțul a fost făcut de primarul Ciprian Ciucu. În ultimele luni, au fost confiscate nouă mașini în acest sector.

„Încă două mașini care transportau ilegal deșeuri au fost confiscate astăzi. Am ajuns la 9 mașini confiscate doar în Sectorul 6 după ce în 30 de ani nu se confiscase niciuna în București”, a spus Ciucu, citat de Mediafax. Edilul a mai anunțat că polițiștii locali vor continua să-i urmărească pe cei care transportă deșeuri.

„Poliția Locală se mișcă mai bine, este mai alertă în ultimul timp. Colaborarea cu Poliția Română Sector 6, în acest domeniu merge mai bine! Colaborarea cu Garda de Mediu București este bună, ar putea fi și mai bună și sunt convins că se va îmbunătăți pe măsură ce își vor crește capacitățile. Oricum, este pentru prima dată când cele trei instituții colaborează pe această temă la acest nivel. Încet, încet instituțiile statului încep să își facă treaba și în București”, a precizat Ciprian Ciucu.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Statul vinde maşini de lux în valoare totală de peste 800.000 de euro, confiscate de la o grupare infracțională

Cîrstoiu a fost prezentat liderilor PNL la o zi după lansarea candidaturii. „Sunt legat de PNL prin tatăl meu. Mulți ați lucrat cu el”

Ciucu spune că e o singură soluție pentru traficul din București. „În Sectorul 6 avem 230.000 de mașini și 50.000 de locuri de parcare”

Ciucu spune că îl susține pe candidatul PNL la primăria Capitalei: „Ar fi fost neserios să candidez eu, lumea m-ar fi văzut carierist”

Partenerii noștri