Live

VIDEO. Traficul din București de Revelion

Data publicării:

Cu o oră și jumătate înainte de miezul nopții, traficul din centrul Capitalei semăna cu cel dintr-o zi obișnuită de lucru. Mașinile circulau bară la bară între Piața Unirii și Universitate. Oamenii se grăbeau să ajungă la petrecerile de Revelion, fie că aceastea aveau loc la prieteni, în restaurante, cluburi sau în aer liber, la spectacolul din Piața George Enescu, unde Primăria a adus nume mari ale showbizului românesc. 

În trafic se pot observa și multe taxiuri, semn că mulți au preferat să-și lase mașinile acasă, pentru a putea consuma alcool. 

Metroul va circula pe toată durata nopţii de Revelion, la interval de 10 minute, respectiv 20 de minute, după ora 01.00. De asemenea, în noaptea de Anul Nou vor circula toate liniile de noapte care ajung în zona centrală, precum şi liniile de tramvai 1, 10 şi 41.

Citiți și:  Revelion 2018. Cum au întâmpinat Anul Nou românii și semenii lor din întreaga lume

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cîrstoiu spune că traficul din București e „haos”: „Mergând cu metroul, mașina și tramvaiul, am constatat că e de-a dreptul stresant”

Ciucu spune că e o singură soluție pentru traficul din București. „În Sectorul 6 avem 230.000 de mașini și 50.000 de locuri de parcare”

Nicușor Dan, despre Planul de Mobilitate Urbană: „Nu am avut până acum o hartă a şcolilor şi a numărului de elevi care învaţă în ele”

Negoiță îl acuză pe Nicușor Dan că fuge de el: „De mai bine de un an nu îmi răspunde. Nu reușesc să îl înțeleg pe acest om”

Partenerii noștri