Live

Cauza morții actorului Cameron Boyce, dezvăluită. Anunțul medicului legist

Data publicării:
Actorul Cameron Boyce, care a murit la vârsta de 20 de ani. Foto: Guliver/GettyImages

Actorul Cameron Boyce, star al postului de televiziune Disney, care a murit în mod neaşteptat la vârsta de 20 de ani la începutul lunii iulie, a decedat din cauza epilepsiei, a indicat un medic legist din Los Angeles, citat de Press Association.

Actorul american, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Descendants", difuzată de Disney Channel, şi din serialul TV "Jessie", a murit după ce a fost găsit inconştient în reşedinţa sa din cartierul North Hollywood din Los Angeles, pe 6 iulie.

La momentul respectiv, familia lui a declarat că actorul a murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente.

Marţi, Departamentul de medicină legală din comitatul Los Angeles a precizat că a fost determinată cauza morţii lui Cameron Boyce, pe care a descris-o drept o "moarte neaşteptată cauzată de epilepsie".

O investigaţie post-mortem a fost efectuată pe 8 iulie, însă au fost necesare teste suplimentare pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Cameron Boyce s-a născut în California şi era cunoscut şi pentru acţiunile lui umanitare.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat a debutat în actorie cu un rol în filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a apărut în comedia "Grown Ups" din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmaţieni", şi a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Cameron Boyce fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

O.J. Simpson a murit. Fostul actor și sportiv a fost achitat de o dublă crimă, dar a făcut închisoare pentru jaf armat

Actorul Cole Brings Plenty a fost găsit mort, după ce fusese dat dispărut de familie. Acesta avea 27 de ani

Actorul M. Emmet Walsh, faimos pentru rolurile din "Blade Runner", "Raising Arizona" şi "Knives Out", a murit la vârsta de 88 de ani

Partenerii noștri