Live

Devin Ratray, actorul care l-a jucat pe fratele lui Kevin în Singur Acasă, a fost arestat după ce ar fi încercat să-și sugrume prietena

Data publicării:
Sursa foto: Profimedia Images

Devin Ratray, actorul care a interpretat rolul lui Buzz McCallister în franciza Singur Acasă, fratele lui Kevin (Macaulay Culkin), a fost arestat în statul american Oklahoma după un incident care a avut loc la începutul lunii, informează revista People.

Ratray (44 de ani) a fost arestat miercuri în Oklahoma City, fiind acuzat de violență domestică și vătămare corporală, după ce ar fi încercat să-și stranguleze prietena.

Statul Oklahoma a emis mandatul de arestare marți, iar cauțiunea lui a fost stabilită la 25.000 de dolari. Potrivit autorităților locale, actorul s-a predat singur miercuri, apoi a fost eliberat pe cauțiune.

Incidentul în urma căruia a fost arestat Devin Ratray a avut loc la începutul lunii decembrie.

Potrivit documentelor obținute de presa locală, victima în acest caz a fost prietena lui Ratray. Ea a declarat poliției că s-au certat într-un bar, apoi a ieșit și a plecat spre camera lor de hotel. Ratray a venit la hotel, iar acolo a avut loc atacul. Potrivit postului Oklahoma News 4, care citează o declarație, victima nu reușea să respire, în timp ce era stragulată și mâna acuzatului îi acoperea gura.

Un reprezentant al lui Devin Ratray a declarat anterior pentru TMZ că cei doi s-au certat, însă a negat că ar fi existat un conflict fizic.

Devin Ratray a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, când a jucat rolul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin McCallister în primele două filme din franciza Singur Acasă.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Devin Ratray, fratele lui Kevin din seria "Singur acasă", a fost spitalizat "în stare critică"

Macaulay Culkin, actorul din „Singur Acasă”, a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood

Casa aventurilor lui Kevin, de închiriat pe Airbnb. Cât costă să fii „Singur acasă”

Donald Trump ar putea fi tăiat din scena faimoasă din „Singur Acasă 2”. Macaulay Culkin este de acord

Partenerii noștri