Live

O vulpe a furat peste 100 de pantofi din case, într-un cartier din Berlin

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Twitter/ @TspCheckpoint

Locuitorii dintr-un cartier din Berlin au fost contrariați atunci când încălțămintea a început să le dispară din case. Au făcut investigații și la final au fost ușurați și amuzați să constate că hoțul este o vulpe.

Vulpea a furat aproximativ 100 de pantofi din casele oamenilor din cartierul Zehlendorf, aflat în sud-vestul Berlinului, potrivit presei locale citate de Deutsche Welle.

Încălțăminte de toate tipurile - sandale, pantofi, teniși - a dispărut până ca hoțul să fie demascat de un rezident, Christian Meyer.

Meyer postat un anunț pe o platformă locală după ce a constatat că i-au dispărut pantofii de alergare. După acest anunț, mai mulți oameni au reacționat și au spus că sunt în aceeași situație.

Bărbatul s-a ambiționat și până la urmă a rezolvat misterul. A stat la pândă și nu după mult timp a observat vulpea care ținea un pantof în gură și i-a făcut o poză.

Meyer a descoperit și vizuina vulpii, pe care aceasta căptușit-o cu pantofii furați. Christian Meyer nu și-a găsit pantofii, însă alți trei vecini și-au recuperat încălțămintea.

Nu este prima vulpe care face o adevărată pasiune pentru încălțăminte. În urmă cu 11 ani, un incident aproape identic s-a petrecut în orașul Foehren, din vestul Germaniei. Atunci, un pădurar a descoperit într-o vizuină mai multe perechi de încălțăminte pe care proprietarii le dăduseră dispărute din fața ușilor lor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Vulpea era cel mai bun prieten al omului în trecut. Descoperirea inedită făcută de oamenii de știință

„Ajunsesem să nu-mi mai pot controla pașii!”

Cine sunt militanții din Facțiunea Armata Roșie, care au creat haos în Germania și sunt în continuare vânați de poliție

Iulia Navalnaia a votat la ambasada Rusiei de la Berlin

Partenerii noștri