Live

Video Membrii unor familii rivale înarmați cu macete, topoare și ciocane s-au luat la bătaie într-un cimitir din Marea Britanie

Data publicării:
Incidentul din cimitir este doar unul dintre multele lupte care s-au iscat în ultimul timp între membrii familiilor rivale. Captură foto: Twitter / SkyNews

Mai multe familii rivale care luau parte la o înmormântare s-au bătut cu macete, topoare și ciocane într-un cimitir din Swansea, Țara Galilor, scrie The Independent.

În total, șapte bărbați au fost arestați pentru o serie lungă de infracțiuni în urma incidentului din cimitirul Morriston de anul trecut. Persoanele implicate în lupte făceau parte din patru familii rivale care au venit pentru o înmormântare, potrivit Insider.

Videoclipul cu bărbații care se iau la bătaie, care a fost publicat abia la finalul săptămânii trecute, arată mai multe mașini care se întrec pe aleile cimitirului și bărbați înarmați cu bâte și cărămizi, printre altele.

În unul dintre clipuri, un bărbat pe nume James Coffey conduce o dubiță albă printre pietrele de mormânt, înainte să oprească mașina și să alerge după cineva cu o bâtă în mână.

Un alt bărbat, înarmat cu un ciocan, poate fi văzut aruncând o cărămidă înspre alte persoane. Cel puțin șapte bărbați pot fi văzuți la un moment dat alergându-se prin cimitir înarmați cu tot felul de arme albe.

Când se întoarce în dubiță, Coffey poate fi văzut ștergându-se pe cap ca să verifice dacă are o rană în timp ce sângele i se prelinge pe gât.

O parte dintre cei șapte bătăuși care au fost arestați pentru incidentul din cimitirul Morriston. Colaj foto: South Wales Police

Nu este clar de la ce a început cearta, dar Wales Online a raportat că incidentul este doar unul din multele lupte care s-au iscat în ultimul timp între familiile rivale.

„Cred că lumea era șocată de incident – de amploarea sa, de nivelul violențelor, de locație și de lipsa de respect pentru ceilalți”, a declarat inspector detectiv Carl Price. „Cu tipul de arme folosite și felul în care mașinile au fost conduse prin cimitir, noroc că nimeni nu a fost ucis”.

„Înmormântarea ar trebui să fie un moment sacru. Dar serviciile funerare de familie au fost profanate de două facțiuni aflate la război”, a spus judecătorul Paul Thomas la pronunțarea condamnării. „Mașinile au fost conduse în jurul incintei crematoriului Morriston ca și când ar fi fost o pistă de curse”.

Editor : Raul Nețoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate

Plaja unde oamenii găsesc mereu oase de om. De ce sunt atât de multe rămășițe umane îngropate pe aceeași coastă din sudul Țării Galilor

China continuă să persecute ilegal familii întregi prin pedepse colective

Bătaie generală între parlamentarii din Georgia din cauza unei legi de inspirație rusească

Partenerii noștri