Video Membrii unor familii rivale înarmați cu macete, topoare și ciocane s-au luat la bătaie într-un cimitir din Marea Britanie

Data publicării:
bătăuși înarmați cu bâte și topoare într-un cimitir
Incidentul din cimitir este doar unul dintre multele lupte care s-au iscat în ultimul timp între membrii familiilor rivale. Captură foto: Twitter / SkyNews

Mai multe familii rivale care luau parte la o înmormântare s-au bătut cu macete, topoare și ciocane într-un cimitir din Swansea, Țara Galilor, scrie The Independent.

În total, șapte bărbați au fost arestați pentru o serie lungă de infracțiuni în urma incidentului din cimitirul Morriston de anul trecut. Persoanele implicate în lupte făceau parte din patru familii rivale care au venit pentru o înmormântare, potrivit Insider.

Videoclipul cu bărbații care se iau la bătaie, care a fost publicat abia la finalul săptămânii trecute, arată mai multe mașini care se întrec pe aleile cimitirului și bărbați înarmați cu bâte și cărămizi, printre altele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În unul dintre clipuri, un bărbat pe nume James Coffey conduce o dubiță albă printre pietrele de mormânt, înainte să oprească mașina și să alerge după cineva cu o bâtă în mână.

Un alt bărbat, înarmat cu un ciocan, poate fi văzut aruncând o cărămidă înspre alte persoane. Cel puțin șapte bărbați pot fi văzuți la un moment dat alergându-se prin cimitir înarmați cu tot felul de arme albe.

Când se întoarce în dubiță, Coffey poate fi văzut ștergându-se pe cap ca să verifice dacă are o rană în timp ce sângele i se prelinge pe gât.

bătăuși-cimitir-swansea
O parte dintre cei șapte bătăuși care au fost arestați pentru incidentul din cimitirul Morriston. Colaj foto: South Wales Police

Nu este clar de la ce a început cearta, dar Wales Online a raportat că incidentul este doar unul din multele lupte care s-au iscat în ultimul timp între familiile rivale.

„Cred că lumea era șocată de incident – de amploarea sa, de nivelul violențelor, de locație și de lipsa de respect pentru ceilalți”, a declarat inspector detectiv Carl Price. „Cu tipul de arme folosite și felul în care mașinile au fost conduse prin cimitir, noroc că nimeni nu a fost ucis”.

„Înmormântarea ar trebui să fie un moment sacru. Dar serviciile funerare de familie au fost profanate de două facțiuni aflate la război”, a spus judecătorul Paul Thomas la pronunțarea condamnării. „Mașinile au fost conduse în jurul incintei crematoriului Morriston ca și când ar fi fost o pistă de curse”.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri