Live

Șoferul camionului morții ar fi leșinat, după ce a deschis ușa și a văzut cadavrele. Bărbatul intenționa să ducă niște acte în remorcă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook

Șoferul camionului care transporta 39 de chinezi ar fi leșinat după ce a deschis ușa din spate a autovehicului, pentru a duce niște acte, și a descoperit cadavrele migranților.

Mo Robinson, un irlandez în vârstă de 25 de ani, a fost reținut de polițiștii din Essex și este interogat de aceștia sub suspiciunea de crime multiple, după ce a a condus un camion unde se aflau 39 de cadavre, potrivit The Sun.

Poliția crede că unitatea de tractare - partea din față a camionului - a intrat duminică în Țara Galilor, după ce a călătorit din Dublin. Remorca ar fi sosit miercuri la ora 00.30, la Purfleet, venind din Zeebrugge, Belgia. Camioneta și remorca au părăsit portul Purfleet la scurt timp după ora 01:05 în aceeași zi. Mo Robinson ar fi preluat remorca din Purfleet, comitatul Essex.

Bărbatul ar fi leșinat când a deschis ușa camionului, pentru a duce niște acte, și a descoperit cadavrele, potrivit presei britanice.

„Atunci când a deschis ușa containerului și a văzut corpurile oamenilor a fost îngrozit și a sunat la ambulanță, care l-a predat polițiștilor”, povestește un martor.

Toți cei 39 de oameni găsiți fără suflare într-un tir în Marea Britanie sunt cetăţeni chinezi. E vorba de 31 de bărbaţi şi opt femei, informaţie confirmată de poliţie la o zi de la macabra descoperire. A fost deschisă o anchetă internațională. Camionul era înmatriculat în Bulgaria și a fost găsit în zona industrială a Londrei. Containerul frigorific pe care îl transporta venise cu feribotul din Belgia.

Redactor: Cristina Tudor

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia ameninţă să lovească ţinte britanice atât în Ucraina, cât şi în alte ţări

Zaharova amenință cu nucleara: Rusia va răspunde dacă Ucraina va lovi teritoriul rus cu arme britanice

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Marea Britanie dă voie Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele pe care i le dă. Promisiunea lui David Cameron, la Kiev

Partenerii noștri