Live

Mitropolia Olteniei, acuzată de furt de curent. Una dintre clădirile Arhiepiscopiei ar fi branșată ilegal la rețeaua electrică

Data publicării:
Mitropolia Olteniei, acuzată de furt de curent

Mitropolia Olteniei este în vizorul poliției din Craiova, după ce oamenii legii au primit o sesizare în legătură cu furtul de energie electrică. Un imobil care aparține Arhiepiscopiei ar fi branșat ilegal la rețeaua de energie electrică.

Compania care distruie energie electrică a primit mai multe sesizări și a făcut un control la toate clădirile care aparțin Mitropoliei Olteniei. La una dintre acestea a fost depistat un branșament ilegal.

Reprezentanții companiei au cerut ajutorul polițiștilor de la Secția 1 din Craiova, care au făcut verificări. Polițiștii au constatat nereguli și au deschis un dosar penal pentru furt de energie electrică.

Cercetările continuă pentru a se stabili cine este vinovat pentru acest branșament ilegal. Dosarul penal a fost întocmit pe numele instituției, Mitropolia Olteniei. 

De asemenea, se continuă verificările și în cazul celorlalte clădiri ale Mitropoliei pentru a se stabili dacă mai există nereguli.

 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Craiova, arestat după ce a încălcat un ordin de protecție. A fost acasă la fosta lui soție și a bătut-o

VIDEO Cod galben de ninsori, cu două săptămâni înainte de Paște. Zonele în care drumarii au intervenit pentru deszăpezire

Locatarii blocului din Craiova afectat de explozie au fost lăsați să revină acasă pe propriul risc: Ne e frică, dar unde să ne ducem?

Imaginile exploziei dintr-un bloc din Craiova. Pompierii caută sub dărâmături eventuale victime. Locatar: Ne-am scos unii pe alții

Partenerii noștri