Live

O veveriță aproape moartă de frig a fost salvată din zăpadă de un trecător, în Mediaș. "Omenește am făcut totul!"

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: captură video Facebook / Willhelm Cristian Schuster

O veveriță găsită aproape moartă de frig pe marginea drumului, pe zăpadă, a fost salvată de un trecător. Cel mai probabil, crede acesta, animalul fusese lovit de o mașină, dată fiind starea în care se afla. Bărbatul a luat și a încălzit-o în geaca lui, după care a dus-o la veterinar. Acolo veverița a fost operată și se află, în continuare, sub supraveghere medicală, scrie Ora de Sibiu.

Willhelm Cristian, alpinist de profesie, a găsit veverița marți, pe marginea drumului, în zona Mediașului. Când a văzut animalul a înțeles că ceva este în neregulă cu el. L-a luat în brațe și l-a încălzit în geacă, după care a mers direct la un cabinet veterinar din oraș.

Acolo veverița a fost supusă mai multor investigații medicale și a fost operată.

"Era prezentă când a fost adusă la cabinet, dar avea sângerări la una dintre nări și hematom la ochi. I-am făcut două radiografii ca să vedem dacă are fracturi și nu a avut. Cu siguranță a fost lovită și de o mașină, dar razant. În urma accidentului, i s-a inflamat o parte din creier care presează pe anumiți nervi. Deocamdată nu se poate alimenta singură. Este sub tratament. Așteptăm să fie mai bine!", spune medicul veterinar Dan Gheorghe Strava.

Willhem a făcut publică povestea veveriței pe rețelele sociale, unde a strâns o mulțime de aprecieri. "Omenește am făcut totul, bunul Dumnezeu decide cu viața. Sper să trăiască acest suflet minunat!”, spunea bărbatul marți, în postarea sa.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat a strangulat o femeie într-un cabinet veterinar din Petroșani, iar apoi a încercat să se sinucidă

Un urs care a mâncat o capră a fost împușcat după ce primarul din Sfântu Gheorghe l-a alergat trei ore. ”Nu a fost o decizie uşoară"

Accident grav în Mediaș: O mașină a lovit din plin un utilaj cu muncitori de pe marginea drumului, care făceau reparații

Clienți păgubiți cu peste 140.000 de euro de angajata unei bănci din Mediaș. Ce metodă folosea

Partenerii noștri