Un bărbat a strangulat o femeie într-un cabinet veterinar din Petroșani, iar apoi a încercat să se sinucidă

Data publicării:
barbat cu mainile incatusate la spate
Foto: GettyImages

Un bărbat din Petroşani a strangulat o femeie, medic veterinar, şi apoi a încercat să se sinucidă cu un cuţit, fiind transportat la spital. Rănile bărbatului sunt superficiale şi acesta se află în custodia Poliţiei. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Sanda Draia, a declarat pentru News.ro că bărbatul a avut în trecut o relație de prietenie cu victima. 

Sanda Draia susține că bărbatul din Petroşani care a ucis o femeie prin strangulare nu era căsătorit cu aceasta, dar că în trecut a avut o relaţie de prietenie cu ea. De asemenea, cabinetul veterinar în care a avut loc omorul nu îi aparţine victimei.

„A fost comis un omor de către o perspană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar. Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat Sanda Draia.

Femeia a murit în urma strangulării.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri