Accident grav în Mediaș: O mașină a lovit din plin un utilaj cu muncitori de pe marginea drumului, care făceau reparații

Data actualizării: Data publicării:
accident
Accident grav în Mediaș: O mașină a lovit din plin un utilaj cu muncitori de pe marginea drumului, care făceau reparații. Foto: ISU Sibiu

Un accident rutier grav a avut loc în județul Sibiu, în urma căruia patru persoane au fost duse de urgență la spital. Un șofer în vârstă de 44 de ani a spulberat un utilaj plin cu muncitori de pe marginea drumului, care făceau reparații la rețeaua electrică a troleibuzelor. Primul la locul accidentului a fost un echipaj SMURD, care i-a acordat ajutor unui tânăr de 21 de ani, aflat în stare gravă. Alte două ambulanțe au intervenit în ajutorul celorlalți trei colegi ai acestuia.

Patru muncitori care lucrau la reţeaua electrică a troleibuzelor în Mediaş au fost răniţi miercuri seara după ce un şofer care se uita pe o tabletă în timp ce conducea a intrat cu maşina în utilajul cu ajutorul căruia s-au urcat la înălţime cei patru bărbaţi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, citat de Agerpres.

"Azi-noapte, în jurul orei 00,42, în urma unei apel prin SNUAU 112, poliţiştii Biroului Rutier Mediaş s-au deplasat pe strada Unirii din municipiul Mediaş, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutierii au constatat că şoferul unui autoturism, 44 de ani, din Harghita, având alte preocupări la volan, intra in coliziune cu un utilaj staţionat cu ajutorul căruia se efectuau lucrări la înălţime, la reţeaua electrica a troleibuzelor. Patru muncitori au fost răniţi, toţi bărbaţi, în vârstă de 21 de ani (Olt), 56 de ani (Bucureşti), 48 de ani (Constanţa) şi 60 de ani (Buzău). Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş continuă cercetările", a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Cei patru muncitori au avut mai multe contuzii şi traumatisme, potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă Sibiu.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri