Live

O nouă apariţie bizară pe cerul Capitalei. Ce spune Alexandru Mironov

Data actualizării: Data publicării:

Un obiect luminos a putut fi observat pe cer luni, în jurul orei 18:30, în zona parcului Drumul Taberei. Deşi au apărut imediat teorii potrivit cărora ar fi vorba despre un meteorit, specialiştii Agenţiei Spaţiale Europene au altă variantă.

„Eram la o plimbare în parcul Moghioroș și soția mi-a arătat pe cer o...prima dată am crezut că e o cometă, apoi ne-am dat seama că este un meteorit. Am avut aparatul la mine, am încercat să fac câteva poze. Era mai mare decât o stea căzătoare, normal, și s-a văzut ca o bilă luminoasă care a străbătut cerul și s-a pierdut în zare”, a povestit la Digi24 Daniel Dudu, cel care a trimis și imaginile.

Specialiștii cred că, mai degrabă, e vorba despre un efect al dezintegrării în atmosferă a unei staţii spaţiale chinezeşti, care nu a mai putut fi controlată, acum două luni.

În urmă cu mai puţin de o săptămână, apariţii similiare au fost semnalate în România, Grecia, Rusia şi Austria. Atunci s-a spus că a fost vorba despre o rachetă a Chinei, care a lansat un nou satelit pe orbită.

Alexandru Mironov, realizatorul emisiunii „Digipedia - știință” de la Digi World, a enumerat la Digi24 care sunt ipotezele care ar putea explica apariția acestui fenomen, subliniind că oamenii sunt mai mult cu ochii pe cer, acum, când e vacanță și când e și super-Lună.  

„În orice caz, nu este OZN-ul pe care îl aşteptăm cu toţii şi care să apară în carne şi oase şi să se aşeze în Piaţa Victoriei şi să-l vedem”, a conchis realizatorul emisiunii „Digipedia - știință”. Urmăriți-i comentariul în materialul video de mai sus. 

Citiți și: 

Obiectul luminos de pe cer nu a fost detectat de radare. Ce spune șeful Agenției Spațiale Române

Explicații pentru obiectul luminos neidentificat. Ce spune Alexandru Mironov

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pentagonul spune că OZN-urile semnalate intens în anii '60 au fost probabil teste militare secrete

Cum a ajuns muntele „magic” în care naziștii credeau că este ascuns Sfântul Graal locul preferat al vânătorilor de OZN-uri (BBC)

NASA își dezvăluie descoperirile mult așteptate într-un nou raport despre OZN-uri și extratereștri

„Mumii de extratereștri” vechi de 1.000 de ani, prezentate în Congresul mexican: „Nu au nicio legătură cu fiinţele umane”

Partenerii noștri