Live

VIDEO. Momentul în care Cascada Bigăr se prăbuşeste

Data publicării:
Momentul în care Cascada Bigăr se prăbuşeste. Foto: Romsilva

Cascada Bigăr din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa s-a prăbuşit luni, în jurul orei 18.00. Momentul a fost filmat și publicat pe pagina de Romsilva  pe pagina de Facebook.

Momentul în care cunoscutul obiectiv turistic se prăbuşeste a fost suprins de o persoană ce se afla la faţa locului. Imaginile au fost publicate de Romsilva alături de un mesaj în care dezminte informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora cauza prăbuşirii ar fi intervenţia omului în circuitul apei.

VEZI VIDEO AICI

Reprezentanţii Regia Nationala a Padurilor - Romsilva susţin că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Cascada Bigăr din Valea Minişului, Caraş-Severin, a ajuns de câţiva ani unul dintre locurile cele mai vizitate de turiştii români şi de cei veniţi din alte ţări. Cascada a ajuns cunoscută după ce a fost introdusă în mai multe topuri a celor mai spectaculoase cascade din lume. Conform unor date din 2018, cascada este vizitată de peste 100.000 de turişti pe an.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Cascada Bigăr atrage turiști și după prăbușire. Reacția vizitatorilor în prima zi după dezastru: „Natura și-a urmat cursul”

Iulian Bulai sugerează despre Cascada Bigăr că ar fi fost înfrumusețată în photoshop. Deputatul promovează o altă cascadă „autentică”

Precizările Romsilva după prăbușirea cascadei Bigăr: A cedat sub propria greutate. Cascada se va regenera

Activist de mediu: Cascada Bigăr s-a prăbușit din cauza intervenției omului, după ce apa a fost deviată. Romsilva neagă informațiile

Partenerii noștri