Live

Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău după meci

Data publicării:
Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu Foto: Facebook

Finalul meciului din Gruia dintre CFR Cluj și CS U Craiova a fost unul foarte tensionat, iar antrenorului Dan Petrescu i s-a făcut rău după minutele de prelugiri trăite la cote maxime, scrie digisport.ro.

Antrenorul clujenilor nu a venit la flash-interviu, iar în locul lui a vorbit secundul Emil Caras. „Dan nu e bine. Pentru el, e mai bine să fie sub îngrijirea doctorului. Prea mulţi nervi, atâtea meciuri în care am condus. Avem şi noi o vârstă. E sub îngrijirea doctorilor acum, dar victoria îi face bine”, a spus Caras.

Nu este prima oară când Petrescu are probleme de sănătate după un meci. La conferinţa de presă purtată înaintea partidei cu Craiova, tehnicianul a povestit că i-a fost rău şi în ultima săptămână, după derby-ul cu FCSB, scor 1-1, şi că jucătorii săi au suferit foarte mult.

„A fost o săptămână nu foarte uşoară nici pentru mine, nici pentru jucători. Personal nu m-am simţit bine. Am şi răcit, m-am simţit rău. Toţi jucătorii au plâns prin vestiare, au suferit. Le-am spus că încă mai e posibil să facem ceva. Trebuie să credem! În cele trei deplasări pe care le-am avut meritam 9 puncte”, spunea Petrescu.

După primele opt etape disputate în play-off, CFR e pe primul loc, cu 44 de puncte. Ardelenii aşteaptă acum un pas greşit al rivalei FCSB, care e pe doi, cu 43 de puncte şi un meci mai puţin disputat. Poli Iaşi - FCSB se joacă luni, 7 mai, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CFR Cluj, eliminată de Lazio din Europa Conference League. Dan Petrescu: Azi ne-a lipsit norocul

VIDEO. Oameni în scaune cu rotile, umiliți după ce au fost luați „pe sus” și urcați în tren de angajați de la CFR Craiova

Supercupa României. Sepsi Sfântu Gheorghe a învins CFR Cluj și obține trofeul în premieră

Un angajat CFR a găsit un portofel plin cu bani, card și codul PIN: „Până la Poliție eu nu am știut ce se află în portofel”

Partenerii noștri